Tentoonstelling ‘Max Wolff: van Vluchteling tot Bevrijder’

Aankomende evenementen

18 februari 2024

Limmoed Nederland organiseert weer een dag Joods leren op 18 februari 2024.

10.00

4 november tot 24 april 2024

Tentoonstelling ‘Max Wolff: van Vluchteling tot Bevrijder’

bel 31(0)26 333 77 10

11 februari 2024

Concertlezing over schrijver en psychiater Hans Keilson

15.00-17.00

Bevrijder

In het najaar van 1944 keerde hij terug naar Nederland, niet langer als een vluchteling, maar als een bevrijder. Zijn moedige beslissing om deel te nemen aan de geallieerde strijdkrachten, gedreven door het onrecht dat zijn familie was aangedaan, maakte hem een held in de ogen van velen.

Nooit vergeten

Het verhaal van Max Wolff is een inspirerend voorbeeld van veerkracht, moed en de strijd voor gerechtigheid. Het Airborne Museum at the Bridge nodigt bezoekers uit om de diepgaande impact van de Tweede Wereldoorlog op individuen en gemeenschappen te begrijpen en te waarderen. Het herinnert ons eraan dat het belangrijk is om deze verhalen te blijven vertellen, zodat we ze nooit vergeten.

De tentoonstelling Max Wolff: Van Vluchteling tot Bevrijder wordt vanaf 4 november tentoongesteld in het Airborne Museum at the Bridge. Het fijne is: toegang is gratis voor iedereen.

Over Airborne at the bridge

Airborne at the bridge is een museum in Arnhem vlakbij de John Frostbrug. Het museum staat in hhttps://www.airbornemuseum.nl/ontdek/tentoonstellingen/max-wolff?utm_source=indebuurt&utm_medium=display&utm_campaign=brandedcontent&utm_content=